Finále ČMP České Budějovice

16.12.2017 20:44

Úspěšnou pódiovkovou sezónu jsme zakončily na Finále Českomoravského poháru v Českých Budějovicích v sobotu 9. 12. O celkových umístěních ve většině kategorií ještě nebylo rozhodnuto, takže bylo o co bojovat.
Naše nejmladší gymnastky v 0.B zacvičily moc pěkně, umístily se na 2. příčce a v celkovém hodnocení získaly dokonce zlato! V 0.A kategorii se letos sešlo hodně kvalitních skladeb, mezi kterými Shakerky obsadily 5. místa ve Finále i v celkovém poháru. Jungles s obručemi získaly také dvě stejné příčky, a to stříbrné, když je od vítězství dělil opravdu jen malý kousek.
Pokud chtěly holky ve II. kategorii pomýšlet na celkové vítězství, musely obsadit 1. místo, což se jim po skvělém výkonu povedlo. O vítězkách ČMP pak rozhodoval součet známek, kdy byla naše pódiovka šťastnější a získala zlaté medaile! Ve stejné kategorii se výborně předvedla také Čtyřka, která po provedeních bez pádu obsadila hezké 6. místo.
Ve III. kategorii byla situace zamotaná a naše holky bojovaly, jak to jen šlo. Předvedly nejlepší závod sezóny, vystoupily na 2. stupínek a v poháru jim to vyšlo velmi těsně (také na součet známek) na bronz. Ve IV. kategorii cvičila jen jedna naše skladba, ale zato perfektně. Mladší Ženy se umístily na 2. příčce a celkově získaly bronz. Druhá pódiovka se sice závěrečného klání neúčastnila, přesto jim patřilo v ČMP stříbro.
Sezónu tedy můžeme hodnotit jako velmi úspěšnou a užít si zasloužené volno ;) Gratulujeme všem ke krásným výsledkům!